С началото на Пролетта отново рокерите от цялата страна се

...
 С началото на Пролетта отново рокерите от цялата страна се
Коментари Харесай

Рев на мотори оглася Пловдив! Шествието тръгна, рокери превзеха улиците на града

 С началото на Пролетта още веднъж рокерите от цялата страна се събраха за обичайното си шествие. Те откриха мотосезона и огласиха с доста рок музика и плач на мотори из улиците на Пловдив. Стотици мотористи, от сутринта бяха извадили мощните си возила и потеглиха към бул. „ България ”.
Прочетете още
Празникът им стартира от 9:00 часа там бяха посрещнати от домакините от мото братството " Вагабонтс ". В шествието взеха присъединяване клубове от цяла България, а местоположението беше претъпкана от феновете на моторите. Точно в 12:00 часа колона от мотористи потегли с шествие към Бачковския манастир, където ще бъде отслужен обичаен водосвет за началото на новия сезон. На място бе обезпечено съществено полицейско наличие, като „ Специализирани полицейски сили ” ескортираха шествието!

“За 33-та поредна година събираме и откриваме мотосезона, това е традиция още от 90-та година. Тогава са се събрали група мотористи и са решили да си открият сезона с водосвет на Бачковския манастир. ” Това разяснява пред TrafficNews Христо Йончев- Дунди от пловдивското мотобратство.

“Има доста мотори, не са единствено от Пловдив, има наши проятели от Свиленград, Хасково, от цяла България съвсем идват. Това е за нас едно огромна почитание ”, добави Дунди.

Той разяснява, че с всяка година искащите да се включат стават от ден на ден, като през днешния ден уредникът съобщи, че има повече от 500 мотора. Сред мотористите има и фамилии. Откриването на мотосезона участва годишно в календара на мотористите.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР